fbpx

5 riktigt fina sängöverkast

by Redaktionen

En nybäddad säng gör sovrummet fräschare, mer harmoniskt och får ihop helheten när det kommer till inredning. Däremot är det svårt att hitta rätt överkast till sängen som får rummet att kännas ombonat och trevligt. Här är tips på fem riktigt fina sängöverkast som piffar upp sovrummet.

1. Dots från Åhléns

Det salviagröna sängöverkast Dots från Åhléns är ett snyggt blickfång. Dots är i sammet och har ett diskret mönster i form av prickar som samtidigt livar upp ett sobert sovrum. Finns i måtten 240 x 240 centimeter och 180 x 240 centimeter, och kostar 1 999 kronor samt 1 499 kronor. 

2. Penny från Ellos Home

Lyxa till det med ett överkast i linne. Penny är ett rejält överkast i tvättat, franskt lin med melangeeffekt. Linne är snyggt då det är avslappnat och lätt att ta hand om. Det bästa är att det håller riktigt hög kvalitet – du kan använda och tvätta det om och om igen utan att det slits. Penny finns i måtten 180 x 260 centimeter samt 260 x 260 centimeter. Det mindre kostar 1 499 kronor och det större kostar 1 899 kronor hos Ellos Home. 

3. Safina från Hemtex

Sätt stilen med överkastet Safina i sammet. Det är ett snyggt sammetsöverkast och finns i flera färger, bland annat i rosa och beige. På bilden stajlas överkastet med blå kuddar, men blir lika fin med accentfärger som rosa, grön eller till och med orange. Safina kostar 900 kronor (180 x 260 centimeter), samt 1 300 kronor (260 x 260 centimeter).

4. Tender från Ellos Home

Quiltat sängöverkast i grön sammet ger en riktig lyxkänsla. Den tjocka textilkvaliteten får det det att kännas precis som på hotell och är lätt att bädda snyggt med. Det enda som behövs är några snygga kuddar i accentfärger som rosa, blått eller brunt, så är bäddningen klar – allt som behövs för en härlig staycation i sängen. Kommer från kollektionen Staycation. 

5. Hilma från Rusta 

Bästa budgetalternativ! Sängöverkastet Rusta kostar endast 199 kronor i måttet 150 x 200 centimeter och är snyggt flätat. Passar med ljust trä och kuddar i senapsgult och rosa för extra snygg styling. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar