fbpx

11 moderna tryck till väggarna

by Redaktionen

Haka på trenden och dekorera väggarna med trendiga posters. Det finns en hel uppsjö på de mest populära e-handelssajterna – det är bara att välja färgskala, motiv och storlek. Posters blir fint ensamt på väggen eller i en spännande tavelvägg.

1. Svartvitt hantverk 

Fotokonst från Love Warriors. Postern heter Sair Maze och går att köpa på Ellos Home. Kostar 449 kronor. 

2. Klassiskt brittiskt 

Klassiska William Morris funkar lika bra som poster som tapet. Det här trycket heter Marigold och kommer från Juniqe. Marigold ingår i deras vintagesortiment och kostar från 79 kronor. 

3. En doft av Medelhavet

Dröm dig bort till Italien med det här trycket Amalfi Coast från Dear Sam. Kostar från 95 kronor. 

4. Elegant fotokonst

Låt det vackra fotot pryda en av väggarna där hemma. Trycket heter Floating on a Cloud av Gregory Prescott. Kommer från Juniqe och kostar från 79 kronor. 

5. Grafiskt med one liner

One liner drawing eller one liner har blivit väldigt populärt – motiv där endast en linje används för att måla en hel bild. Just den här heter Unfaced poster och kommer från Desenio. Priset börjar på 89 kronor. 

6. Fräsch frukt

En poster med citroner piggar upp köket. Den är fin som den är eller så hänger du upp den med andra färgstarka tavlor. Fresh Lemon kommer från Desenio och kostar från 89 kronor. 

7. Rosa linjer

Postern Toy Town är en rosa dröm. Den innehåller raka linjer och har en spännande form. Säljs hos Juniqe och kostar från 79 kronor. Konstnären heter @SOTIRISBOUGAS och är en del av konstnärskollektivet EyeEm.

8. Ikoniska Brigitte Bardot

Ett av de mest ikoniska fotona på Brigitte Bardot är just det här när hon sitter på bilen och en tax kikar nyfiket fram. Den här postern kommer från Dear Sam och kostar från 99 kronor. 

9. Färgglatt & abstrakt  

Abstrakt konst är ett av de mest trendiga motiven just nu. Posters med de här grafiska elementen finns i stort sett i alla färgkombinationer och nyanser. Just den här kommer från Juniqe och kostar från 79 kronor. Motivet heter Tumble I av designern Pure. 

10. Dryckesinspirerad karta 

Rolig karta över champagnedistriktet. Perfekt som present och sitter fint i köket eller kanske ovanför en drinkvagn. Kommer från Dear Sam och kostar från 99 kronor. 

11. Älskad konstnär

Trendigt tryck av Hilma af Klints populära konstverk. Motivet The Ten Largest No 2 målade Hilma af Klint 1902. Under de senaste åren har hon har fått ett riktigt uppsving. Kommer från Desnio och kostar från 89 kronor. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar