fbpx

11 trendtips till sommaren – allt för semestern

by Redaktionen

Äntligen sommar och semester! Nu börjar tiden med grillkvällar, soliga dagar på stranden, sovmorgnar och avkoppling. Njut av tiden – med de här 12 köksprylarna, möblerna och accessoarerna kommer ditt sommarliv att bli ännu härligare. 

1. Grön gömma

Samla alla förnödenheter i den här necessären när det är dags att resa till lantstället. Den här gröna necessären i bomull sätter färg på semestern. Från Designtorget och kostar 249 kronor. 

2. Avskalat & naturligt

Snyggaste kuddfodralet kommer från H&M Homes kollektion For the love of crafts. Det är en avlång kudde som är handvävd av jute och växtfärgad bomull. Blir lika snygg i hammocken som i soffan. Priset är 499 kronor. 

3. Häng i hammocken

Slappa i den här häftiga hammocken i bohemisk stil. Kostar 799 kronor och går att köpa på Åhléns. 

4. Saft i Sommardröm 

Underbara att dricka saft i på verandan är dessa glas från Ikea. Sommardröm, som glasen heter, är säsongens budgetfynd – de kostar endast 39 kronor för fyra stycken. 

color checked PH

5. För kalla kvällar

Svep om dig i en mysig ullpläd när det börjar bli kyligare på kvällen. Just den här kommer från Klippan Yllefabrik och är tillverkad av svensk ull. Modellen heter Freja och kostar 895 kronor. 

6. Tid för te

Gulligaste tekannan kommer från Morris. Klassiskt mönster från William Morris i romantisk stil blir fint till fikat. Kostar 1 809 kronor. 

7. Festlig flamingo

Vattenleksaken Happy People som ser ut som en flamingo kommer från Hornbach och livar upp badet. Priset för flamingon är 399 kronor.

8. Tänd till

På kvällskvisten är det mysigt att tända ljus, även på sommaren. De här fina tändstickorna kommer från Eldstickan och kostar 95 kronor. 

9. Gulligt gap

Spexa till dukningen med en rolig vas i form av ett fiskgap. Kommer från Nordal och kostar 313 kronor. 

10. Klassisk kanna 

Vattna blommorna med stil. Kannan från Rusta i snygg grön färg kostar 149 kronor och rymmer 7 liter vatten. 

11. Ljuvlig lanterna

Den här snygga lanternan laddas på dagen med hjälp av solceller och tänds automatiskt på kvällen. Den har ett fint varmvitt sken och det går att byta batteriet. Kostar 149 kronor på Rusta. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar