Hårprodukter för de kyligare årstiderna

by Redaktionen

Börjar ditt hår kännas torrt och tråkigt efter sommarens soliga dagar? Då är det hög tid att börja ta hand om det innan vinterkylan kommer och skapar ännu mer oreda. Det närmaste året kan dessutom innebära en extra fara för ditt hår, då 90-talets våffeltång tänker flytta in i våra badrum på nytt. Det här betyder att vårdande och fuktgivande hårprodukter är ett måste, och ju snabbare du köper dem desto bättre. Tack och lov har det aldrig funnits så många bra produkter på marknaden som det gör just nu.

J. Beverly Hills

Vill du ha lyxiga hårprodukter som alltid håller vad de lovar så kan det vara dags att bekanta dig med J. Beverly Hills. Märket grundades 2004 av kändisarnas egen stylist Juan Juan, och har sedan starten endast använt sig av rena ingredienser i sin miljövänliga anläggning. Företaget erbjuder en mängd produkter som är helt fria från sulfater och parabener. De är alla fyllda med naturliga antioxidanter, eteriska oljor och växtextrakt som håller ditt hår friskt och fuktigt dygnet runt. 

Maria Åkerberg

Maria Åkerberg är varumärket som endast arbetar med naturliga råvaror av toppkvalitet. Produkterna hjälper ditt hår att hjälpa sig självt, med vårdande och återfuktande ingredienser. Känns ditt hår livlöst och matt så kan du köpa Hair & Body Shampoo Lemongrass, som verkar fuktbindande och renande. Kombinerar du produkten med Hair Conditioner Energy så har du ett perfekt skydd mot såväl väder och vind som heta våffeltänger. Hair Conditioner Energy går dessutom utmärkt att använda som inpackning, och du kan ha den i håret hur lång tid som helst. 

Dharmazone

Dharmazone är, precis som Maria Åkerberg, ett märke som satsar på ekologiska och närproducerade produkter. Företagets schampon, balsam och hårinpackningar är skonsamma för såväl hår som hårbotten. Ingredienser som nötter, bär och frukter gör att ditt hår behåller sin lyster.

Olaplex 

När märket lanserades för några år sedan så kallades det en revolution, och det är svårt att hävda att det var en överdrift. Olaplex har sedan starten fokuserat på att återuppbygga de svavelbindningar som ger håret stabilitet, styrka och struktur. Olaplex reparerar håret inifrån med en patenterad ingrediens som gör ditt hår sunt och glansigt. Det kan låta som fantasier och trollerier, men användare världen över vittnar om att deras hår mår betydligt bättre sedan de började använda Olaplex produkter. Företaget erbjuder allt från hårinpackningar och balsam till specialprodukter för behandlingar hos frisören. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar