fbpx

Så här ser julen ut på Ikea

by Redaktionen

Hösten går i rasande fart och innan vi vet ordet av är det jul. Många av inredningskedjorna har släppt bilder på sina julnyheter, däribland Ikea. Där är julen enkel och avspänd. Här är möbelvaruhusets snyggaste julbilder.

I år hämtar Ikea inspiration från naturen i sin vinterkollektionen. Färgerna är i en lugn, harmonisk färgskala och detaljerna är enkla. På Ikea är julen avskalad och avslappnad. 

IKEA

En av årets nyheter är dekorationer i papper. De är tillverkade av återvunnet papper från restprodukter från annan produktion och växtdelar och kannor är tillverkade av deras partner inom socialt entreprenörskap. 

IKEA

En annan nyhet kanske blir populär hos barnen. Nämligen julkulorna med djuransikten. I flera år har de roliga julkulorna formade som exempelvis renar varit populära på Pinterest, men då har man fått pyssla ihop dem själv. 

Tänd ett ljus eller flera! 

I år satsar Ikea på belysning både inomhus och utomhus. Skapa ett magiskt vinterlandskap med massor av ljusslingor i trädgården. Finast är kanske ljusslingan som är formad som stjärnor. 

IKEA

Inomhus blandas granris med svarta enkla ljusstakar och kandelabrar med LED-ljus. Stilrent men skapar samtidigt en högtidlig känsla. 

.
Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar