fbpx

Bra hälsokostpreparat att ha i köksskåpet

by Redaktionen

Svenskarna är ett folk som fullkomligt älskar hälsokostpreparat, och sedan pandemin slog till äter vi vitaminer och örter som aldrig förr. Hälsokostbutikerna och apoteken erbjuder preparat mot allt från mensvärk och ryggvärk till ögonproblem och håravfall. Det finns dock en del kosttillskott som får extra mycket beröm av sina kunder.

Blue Eye

Närmar du dig medelåldern och är orolig för att din syn börjar bli sämre? Eller är du kanske redan en glad pensionär vars vardag störs av synproblem? Oavsett vilket så är Blue Eye värt sitt pris. Det här kosttillskottet innehåller en minst sagt lyckad kombination av svenska blåbär, lutein, zink samt zeaxanthin från ringblomma. Vill du kunna läsa böcker med liten text i många år till så ska du satsa på Blue Eye, som hjälper dig att skydda ögats celler mot oxidativ stress.

Apiforce Bidrottningsgelé

Lider du av pms eller den värre varianten kallad pmdd så kan du med fördel prova på Apiforce Bidrottningsgelé. Det här preparatet sägs även kunna hjälpa kvinnor i övergångsåldern samt den som har besvär med kvisslor och akne. Bidrottninggelén kombineras med sojaolja, glycerin, gelatin, gult bivax och en rad andra saker som har förmågan att hålla värken och ångesten borta under månadens mest besvärliga dagar.

Priorin

Har du drabbats av tillfälligt håravfall så kan det vara en god idé att köpa Priorin. Kapslarna hjälper också det hår som behöver extra näring efter en stressig period i livet eller en tid med dålig kosthållning. Priorin innehåller en uppsjö av mineraler och vitaminer som tillsammans vitaliserar hårrötterna. Kosttillskottets sammansättning ökar dessutom din blodcirkulation, vilket leder till att fler hårstrån börjar växa.

Uva Ört

Förvånansvärt många svenskar har problem med urinvägarna och får återkommande blåskatarrer och urinvägsinfektioner. Tror du att du fått en urinvägsinfektion ska du självfallet kontakta läkare så du får penicillin utskrivet. Söker du däremot ett preparat att ta i förebyggande syfte så kan du med fördel prova på Uva Ört. Det här kosttillskottet passar utmärkt för både kvinnor och män, och hjälper dig att stärka urinröret och få ett ordentligt urinflöde. På så sätt är det mindre risk att bakterier stannar kvar i kroppen och ger dig infektioner. Uva Ört innehåller dessutom åkerfräken och enbär, som båda bidrar till en bra njurfunktion.

Dr Bradford’s Öljästtabletter

Önskar du dig tjusigare hy, hår och naglar så kan öljäst vara svaret. Dr Bradford har tagit fram ett kosttillskott som består av hela 99% äkta öljäst. Med andra ord är det rejält rikt på B-vitaminer. Äter du det här preparatet regelbundet så kommer du inte bara få bättre hud och hår. Du kommer också få en betydligt högre ämnesomsättning, mer energi samt ett välmående nervsystem.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar