fbpx

8 tvålar som förgyller ditt hem

by Redaktionen

Få saker har förmågan att förgylla ett hem som en väldoftande tvål. Att komma in i ett kök eller ett badrum som doftar ros eller syrén kan vara något av det bästa som finns. Dina favoritdofter kan förvandla en grå vardag till fest på bara några sekunder, och lägger du ner lite tid på att leta tvål så kan det lätt bli en hobby som slår det mesta.

Bohemian från Lush

Citrontvålar finns det gott om, men ingen kommer i närheten av Lush-varianten. Den här veganska tvålen är gjord på syrlig citronolja som köps in från ett litet familjeföretag på Sicilien. Tvålen innehåller även raps- och kokosolja som ger den ett fantastiskt lödder.

British Rose Soap från The Body Shop

The Body Shop säger att det inte finns något bättre än doften från en trädgård full av brittiska rosor – och luktar du på den här tvålen så kommer du inte kunna göra någonting annat än att hålla med företaget. Den här rosdoftande tvålen är en av flera produkter i en serie som tillverkats av rosenblad, nyponolja och rosessens.

Ros & Geranium från Sodasan

Även denna tvål stoltserar med en ljuvlig rosdoft, men här blandas den med pelargondoft och fuktgivande sheasmör. Den är tillverkad med 100% naturligt innehåll och går att använda lika bra till kroppen som händerna.

Sea Vegetable från Lush

Sea Vegetable är en av Lushs bästsäljare med sina mjukgörande aramealger, sitt exfolierande havssalt och sina hintar av lime och citron. Den här tvålen doftar vår som ingen annan – och du kommer snart märka att dess lavendelolja har en makalös förmåga att lugna huden.

Savon de Marseille Lavande från Palmetten

Här har du en äkta fransk vegantvål från självaste Marseille. Den innehåller endast naturliga ingredienser och återfuktar din hud på nolltid. Har du katt så är det här tvålen för dig då katter sägs älska lavendel.

Moringa Soap från The Body Shop

Vad sägs om en tvål som bjuder på en fullkomlig explosion av moringadoft? The Body Shop har tillverkat den av fröolja från handplockade moringafröskidor samt certifierat hållbar palmolja. Redan vid första användningen kommer din hud att kännas återfuktad och mjuk.

Apelsin & Grapefrukt Agrumes från Savon du Midi

Den här apelsin- och grapefruktdoftande tvålen tillverkas i Frankrike och har en bas av kokos-, oliv- och palmoljor. Tvålen innehåller dessutom honung och ekologiskt sheasmör som tillsammans gör din hud oförskämt len och smidig.

Snow Fairy Tvål från Lush

Det kan upplevas som orättvist att Lush får med tre tvålar på den här listan, men det finns en anledning: Lush är och förblir drottningen bland tvålproducenterna. Snow Fairy-serien säljs egentligen bara till jul och nyår, men det brukar gå att komma över några tvålbitar ända in i februari. Och tro oss: du vill komma över några exemplar av dessa godisdoftande bitar med sin unika mix av aloe vera och rosvatten.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar