fbpx

3 poddar om golf du måste lyssna på

by Redaktionen

Att lyssna på golfpoddar kan hjälpa dig i ditt spelande. Lyssna på poddar med tips som får dig att växa på banan och spännande intervjuer med framstående golfprofiler. Andra hitta rätt mindset, 

1. The Real Life Caddie

The Real Life Caddie är både en humoristisk och bildande podcast som tar upp allt om golf. Inget är för stort eller litet i det här programmet. De ger mycket tips för amatörer, roliga anekdoter från livet som caddie och de två programledarna bjuder gäster som får dela med sig av tips och tricks. Målet är att lyssnaren ska bli underhållen och lära sig något nytt om golf. 

2. Me and My Golf 

Me and My Golf är Youtubes största golfkanal. De har också en podd, som drivs av PGA-coacherna Piers Ward och Andy Proudman. Wards och Proudmans mål är att hjälpa lyssnaren att bli en bättre spelare genom att prata om de senaste trenderna inom golfcoachning, nyheter och ge massor av tips. Podden består av intervjuer med viktiga personer inom golfvärlden. Perfekt för amatörer då de bryter ner grunderna i spelet och förklarar på ett pedagogiskt sätt. 

“De ger dig tillgång till några av de bästa spelarna i sporten och du får höra några av de mest kvalificerade golfcoacherna i världen. En djupdykning i de tekniska aspekterna av spelet.”, skriver sajten Fun Golf. 

3. The Filthy Lipout 

John E Morgan, före detta PGA-proffs och programledaren Kit Alexander har en väldigt populär podcast, där de intervjuar många proffs och kända golfprofiler. Programmen är runt en timme och fyllda med matnyttig, intressant information och spännande analyser. 

“Det är precis som ett samtal vi har med våra kompisar i klubbhuset. Jordnära, ärliga åsikter och debatter. Värd att lyssna på”, skriver Fun Golf.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar