fbpx

Här är säsongens utemöbler

by Redaktionen

Kaffe på uteplatsen eller middag på balkongen. Sommaren börjar närma sig och det är dags att köpa utemöbler för att verkligen få en härligare tid utomhus. Nätta cafémöbler eller tunga loungeset – det finns något för för alla på marknaden. 

1. Djungelkänsla 

Skapa en egen oas i din trädgård med serien Tropic. Serien är gjord av naturmaterialet rotting som . När det är dags att packa ihop inför höstsäsongen är det bara att fälla ihop både soffa och fåtölj. Soffa, 2-sits, 5 699 kronor, fåtölj, 3 799 kronor, soffbord, 2 699 kronor. Allt från Ellos Home. 

Bild: Ellos Home

2. Bakåtlutat i budgetversion

Luta dig tillbaka i positionsstolen Torparö från Ikea. Stolen kostar 399 kronor styck och det finns bord, klappstolar och karmstolar i serien Torparö för den mindre balkongen eller den stora trädgården.. Stolen kommer färdigmonterad så det är bara att slå upp den i trädgården.  

Bild: IKEA

3. För balkongen

Mixa och matcha bord och stolar i snygga pastellfärger som livar upp citybalkongen.  Cafémöblerna kommer i praktisk metall som är lätt att underhålla och torka av. Stolarna kommer i 2-pack och kostar 1 299–1499 kronor. Bordet heter Molini och kostar 1 799 kronor. Samtliga utemöbler kommer från Ellos Home. 

Bild: Ellos Home

4. Designat för stora och små

Låt barnen ha en egen sittgrupp i trädgården. På bilden syns stolen Robyn från ByOn i barnformat. Stolen för vuxna heter Ayla och kostar 1 499 kronor, även den från ByOn. Stolarna är enkla att underhålla, det är bara att torka av med en fuktig trasa. 

Bild: ByOn

5. Sittgrupp för hela familjen

Ät mysig middag i matgruppen Bondholmen från Ikea. För 3 775 kronor får du fyra karmstolar och ett bord. Även i den här serien finns cafémöbler, en gungstol, positionsstolar, soffor och fåtöljer. Välj den som passar dig och din uteplats bäst! 

Bild: IKEA

6. Lyxigt loungeset 

Umgås under varma sommarkvällar i det det här loungesetet. Amsterdam heter sittgruppen och kommer från Rusta. Hela setet kostar 2 295 kronor för fyra delar – lyx till ett mycket bra pris.

Bild: Rusta
Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar