Fina presenter till Alla hjärtans dag – under 300 kronor

by Redaktionen

Alla hjärtans dag är snart här och det är dags att uppvakta sin käresta. Det är fint att ge bort en liten present, men efter alla helger vill man gärna hålla budgeten nere. Här har vi samlat några fina presenter under 300 kronor. Hoppas att du hittar en favorit.

Lovelyblackbox – 239 kronor

Om du har en älskling som tycker om lakrits är det är här en given present. Boxen innehåller två förpackningar med ekologisk choklad från Malmö Chokladfabrik. Den ena med citron och lakrits doppad i vit choklad och den andra med lakrits- och violstänger doppade i mörk choklad. Man får även med lakritsstänger från Lakritsfabriken doppade i 63 procent mörk choklad, ett paket med salt och ett med chili flakes. Godisboxen erbjuder även andra härliga presentförpackningar om man hellre vill fira med geléhallon, handkräm eller biomys.

Bild: Godisboxen

Heda Ljusstake Hjärta – 179 kronor

På Cervera hittar man den här vackra ljusstaken smiden i järn med en glaskopp för värmeljus. Den är 21 cm hög och blir en perfekt dekoration på bordet när ni ska äta er romantiska middag. När artikeln skrev var det dessutom rea på varan, men ordinarie pris är 179 kronor.

Bild: Cervera

Jag älskar dig Rosbox – 299 kronor

På Getspecial kan man skriva ett eget meddelande i choklad till sin älskling. Dessutom får man med en “evighetsros” i presentasken. Rosen är konserverad och ska klara sig ett år utan vatten. Man har 21 bitar belgisk choklad på sig att skriva meddelandet, så det är bara att börja spåna.

Bild: Getspecial

Skriv ett kärleksbrev Pussel – 149 kronor

Det här är en jätterolig och romantisk present till den person som tycker om att lägga pussel. Pusslet består av 81 bitar och kommer färdigmonterat. Tänk på att pusslet är blankt när det kommer, det kommer alltså inte färdigtryckt enligt din mall, utan du behöver författa brevet på det tomma pusslet. Penna medföljer inte. Se till att ha en bra penna att skriva med, någon form av permanent tuschpenna eller märkpenna är perfekt. Coolstuff skickar med en presentask som du kan lägga bitarna i sen.

Bild: Coolstuff

Kaffemugg Valentine – 195 kronor

Om har du en älskling som gillar att dricka kaffe eller te så är det här en trevlig present. Hos Medgravyr kan du designa din egen kärleksmugg. Muggen finns i färgerna vit, silver, röd eller svart och gravyren kommer i vitt eller svart. Muggen är 97 mm hög och rymmer 30 cl. Ett tips är att köpa din älsklings favoritte eller kaffe och slå in muggen tillsammans med det. Tänk på att muggen endast tål handdisk.

Bild: Medgravyr
Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar