Allt om de två största ljudbokstjänsterna – Det här får du för pengarna

by Redaktionen

Att lyssna på en bok kan vara avkopplande, inspirerande eller underhållande. Känner du dig sugen på att börja lyssna på ljudböcker? Då kanske du ska testa någon av ljudbokstjänsterna, men det kan vara svårt att hitta rätt. Läs hela vår jämförelse över de två mest populära ljudbokstjänsterna för att hitta en tjänst som passar dig. 

1. Storytel

En av de mest kända ljudbokstjänsterna som finns är Storytel. De erbjuder både e-böcker och ljudböcker, samt har en egen läsplatta till försäljning, Storytel Reader. Det går att säga upp alla konton när som helst, så det finns ingen bindningstid. Du får lyssna på och ladda ner alla böcker helt obegränsat. 

Hur många titlar? 

Storytel skriver att de erbjuder över 700 000 titlar globalt. 

Vilka abonnemang

Storytel erbjuder tre olika abonnemang och är baserat på hur många det är som ska dela på kontot. 

Storytel Unlimited 

Storytel Unlimited för 179 kronor i månaden och då ingår ett vanligt konto och ett barnkonto. Är du student kan du skaffa ett abonnemang för halva priset.

Testa gratis: Erbjuder en provperiod på 30 dagar. 

Storytel Family

Storytel Family är ett bra konto för familjen där du får två konton för vuxna och två för barn. Det kostar 228 kronor i månaden. 

Testa gratis: Erbjuder en provperiod på 14 dagar. 

Storytel Family Plus

Storytel Family Plus passar den stora familjen, då det ingår tre vuxenkonton och tre barnkonton. Det här kontot kostar 287 kronor i månaden.

Testa gratis: Erbjuder en provperiod på 14 dagar. 

2. Bookbeat

En av fördelarna med Bookbeat, enligt många användare, är att nya böcker blir tillgängliga att lyssna på tidigt, till skillnad från till exempel Storytel där nya böcker släpps senare. En del menar att Storytel erbjuder fler böcker, då de samarbetar med fler förlag. Vi har inte hittat uppgifter som bekräftar eller dementerar det.

På Bokbeat går bra att ladda ner och lyssna offline när som helst. Bookbeat har ingen bindningstid. 

Testa gratis: Erbjuder en provperiod på 30 dagar, oavsett abonnemang.

Vilka abonnemang

Bookbeat erbjuder tre olika abonnemang och är baserat på hur länge du lyssnar. Vill du ha ett extrakonto kostar det 49 kronor per extraprofil oavsett abonnemang. 

Basic 

Abonnemanget Basic kostar 99 kronor i månaden och då har du tillgång till 20 timmars lyssnande i månaden. 

Standard

När du har abonnemanget Standard får du lyssna på 100 timmar i månaden. Det kostar 149 kronor i månaden.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar