fbpx

Det smartaste sättet att knyta ett skosnöre

by Redaktionen

Det finns hur många som helst olika sätt att knyta skorna på, men det som vi verkar mest intresserade av är hur man gör det så snabbt som möjligt. Här följer ett populärt sätt som kan vara det snabbaste.

Ska vi knyta skorna?

Skor med kardborreband är praktiska att ta på sig, men ibland passar de helt enkelt inte klädstilen eller bilden som vi vill ge av oss. Det går även att köpa “snör-ankare”, en plastplugg som håller snörena spända utan en knut, vilket innebär att du behöver inte knyta skorna alls.

Skosnören kommer vi nog ändå inte ifrån, så det är lika bra att lära barnen i lämplig ålder att knyta sina egna skor. Platta bomullssnören är lättare att lära sig med eftersom de inte glider som runda polyestersnören gör. Senare i livet kan de sedan lära sig nya finesser som passar skorna och tillfället.

Lär dig byta stil med olika knyttekniker!

Med en diamantknytning blir krispigt vita snören som ett vackert smycke på din sko och gör dina sneakers passande till och med på bröllop. Dina klassiska läderskor tar du lätt till en ny nivå genom att använda två olikfärgade skosnören i samma knytning. Ett par vita skor är enkla att ändra utseende på med fina färgade snören. Varför inte matcha skosnörefärgen med väskan eller jackan? Bara fantasin sätter gränser när det kommer till skosnören!

Den klassiska stilen att knyta skosnören på finskor för herrar är praktisk för vardagsskor också, eftersom snören hålls knutna och glider inte isär som de irriterande nog ofta annars gör. Var så goda, bekanta er med Berluti-knut-metoden!

Visa din personlighet med hur du knyter dina sneakers!

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar