fbpx

9 snygga detaljer till badrummet

by Redaktionen

En helt ny badrumsrenovering är inte alltid ett måste. Ett enklare sätt att fräscha till badrummet är att uppdatera detaljerna som tvålpumpar, handdukar och prylar. Med några små medel känns badrummet riktigt fräscht.

1. Doftar gott!

Tvål med doft av grönt te, lime och aloe vera från Lagerhaus. Kostar 70 kronor. Prisvärd tvål som passar lika bra inne på gästtoan som i stora badrummet.

2. Grönt är skönt!

Handdukar behövs bytas ut med jämna mellanrum för att hållas fräscha. Här är en grön handduk i velour med stilrent mönster. Kommer från Åhléns och kostar från 99 kronor. Finns både i handduk 50 x 70 cm och 70 x 140 cm.

3. Tid för egentid

Kryp ner i badet och skrubba bort död hud med skrubbvante i sisal. Massera sedan huden med massageborste i trä. Samtliga prylar på bilden kommer från Granit. Skrubbvanten kostar 29 kronor och massageborsten 99 kronor.

4. Bästa budget!

Det perfekta budgettipset för badrummet är det här badrumsetet. Setet är i vit keramik och har en lite romantisk känsla. Tandborstmugg, tvålkopp, tvålpump och burk med lock kommer från Rusta och kostar 199 kronor för hela setet. Även de övriga prylarna är från Rusta.

5. Hållbart & designat

Nu behöver du aldrig mer köpa bomullspinnar! Den här heter LastSwab och är ett återanvändningsbart alternativ till tops. Pinnen är tillverkad i plast och fiberglas och tippen i TPE. Den går att använda fler än tusen gånger och förvaras sedan i den medföljande hållaren. Ekonomiskt och hållbart!

6. Snygg tvålpump

Härlig hotellkänsla med tvålpump från H&M i svart marmor. Finns även med en matchande tandborstmugg och i en vit version. Den här kostar 299 kronor. 

7. Förvara favoriterna

Necessär från franska La Cerise sur le Gâteau är både snygg och smart när det gäller deisngen. Den kan exempelvis hängas i läderöglan. Tyger är Oeko-Tex-certiferat  och necessären finns i två storlekar. Kommer från Sufraco som återförsäljare och cirkapris är 350 kronor.

8. Badrummets blickfång

Häftiga handdukar med mönster i vitt och tobak med svarta och rosa detaljer. Modellen heter Boudoir och kommer från Mette ditmer. Tvålpump och accessoarer kommer från samma märke.


9. Förvara snyggt

Ordning och reda i badrummet. Förvara tvålar, svampar, bomullsrondeller och annat smått snyggt. De här behållarna kommer från Mette Ditmer och gör förvaringen enkel och fin att titta på.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar