fbpx

5 bra städfirmor i Göteborg

by Redaktionen

Känner du att du behöver lite hjälp för att klara vardagen? Då kan du med fördel anlita en städfirma som tar hand om ditt hem medan du vilar upp dig och fokuserar på roligare saker. Göteborg är en stad full av bra städfirmor och bokar du en av dem så har du gjort dig själv och ditt hem en ordentlig tjänst.

Flytt & Städ Mästarna

Den här städfirman utför tjänster åt såväl privatpersoner som företag. Flytt & Städ Mästarna arbetar utifrån ett miljöledningssystem och har som mål att jobba på ett sätt som ger så lite miljöpåverkan som tänkas kan. Firman har alltid öppet och arbetar endast med fasta priser. När du bestämmer dig för att bli kund hos företaget så kommer ni överens om veckodag och antal timmar.

MakeClean

MakeClean är företaget som alltid försöker erbjuda de lägsta priserna. Firman anpassar alltid städningen efter den enskilda individen och utgår från en städmall där kunden är med och påverkar utformningen. Anlitar du MakeClean så får du alltid 3 dagars nöjd-kunds-garanti, och du slipper allt vad abonnemang och bindningstider heter. Du får dessutom en utförlig lista på vad som ingår i priset.

HomeMaid

HomeMaid är en städfirma som erbjuder medarbetarna ordentliga löner, kollektivavtal och bra arbetsvillkor. Här tas miljöfrågorna på största allvar och firman städar således på ett smart sätt där inga resurser går till spillo. HomeMaid använder alltid miljövänliga produkter och har även ersatt icke-nedbrytbara plastpåsar med helt komposterbara påsar gjorda av stärkelse. Som kund kan du känna dig trygg med att de städare som kommer till ditt hem går att lita på. Alla företagets medarbetare måste visa utdrag ur belastningsregistret och skriva på sekretessavtal innan de börjar jobba.

Alberts städservice

Det här är en städfirma som lägger ner mycket tid på att förstå vad kunden vill ha hjälp med. Företagets anställda försöker alltid sätta sig in i kundens situation och vara tydliga och flexibla. Alberts städservice åtar sig fler än 6000 uppdrag per månad, och kunderna kan alltid förvänta sig personligt engagemang och hög service.

Göteborgs flyttstäd

Söker du en städfirma som specialiserar sig på flyttstädning så är det Göteborgs flyttstäd du ska kontakta. Här får du hjälp av städare som vet att flyttstädning kräver så mycket mer än en vanlig städning. Det är av största vikt att nästa ägare/hyresgäst blir nöjd med resultatet och därför låter Göteborgs flyttstäd de nya ägarna ta direktkontakt med företaget om de vill att något ska städas om.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar