3 av höstens bästa tv-serier

by Redaktionen

Ladda inför årets bästa tv-säsong – hösten. Dyk ner i en värld av konspirationer, maktkamper . Här är tre av säsongens allra bästa tv-serier att sträckkolla på. 

Vigil: Död man ombord – SVT Play

Spännande, skotsk thriller i höstmörkret som har fått mycket uppmärksamhet. Mycket dramatik och många twistar gör det till ett rafflande drama. 

Ett dödsfall sker ombord på ubåten HMS Vigil och en skotsk fisketrålare försvinner. Kriminalkommissarie Amy Silva och hennes kollega utreder fallet och upptäcker att det är en konspiration. Fler dödsfall kommer att ske och det är fler som är inblandade i morden. 

Betyg på IMDB: 7,3/10

Succession, säsong 3 – HBO Nordic

Det har länge sagts att Succession är decenniets bästa tv-serie. Tredje säsongen fortsätter att göra succé och nu är de flesta eniga – serien är briljant. Den nattsvarta serien som samtidigt innehåller mycket humor handlar om en familj med mycket makt och privilegier som ärvs mellan generationer. 

Betyg på IMDB: 7,9/10

Scenes from a marriage – HBO Nordic 

Ingmar Bergmans fantastiska Scener ur ett äktenskap har fått ett nytt ansikte. Nu spelas den in i en mörkare version av HBO, där vi får möta det framgångsrika paret som spelas av Jessica Chastain och Oscar Isaac. Regissören är israeliske Hagai Levi som skapat sucéer som The Affair och In treatment. 

Betyg på IMDB: 8,1/10

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar