fbpx

5 saker du inte visste att du vill ha i ditt vardagsrum

by Redaktionen

Trodde du att du hade allt? Då kommer du kanske bli förvånad… Ibland vet vi inte om att vi vill ha något innan vi ser det med egna ögon. Titta närmare på dessa fem trender för att upptäcka vad som kanske saknas i ditt vardagsrum.

 

En läslampa

Dimmat ljus i vardagsrummet är utmärkt för en avslappnande kväll, men det är inte det bästa valet när det kommer till läsning. Om du inte vill kisa dig igenom mörkret när du satt dig med en god bok kan det vara en god idé att investera i en bra läslampa. Dina ögon kommer att tacka dig.

 

En rolig stol

En ovanlig stol, som en hängande bubbla till en stilfull gungstol, en cook schäslong till en mjuk puff, kan ge ditt vardagsrum den viktiga personliga prägeln vi alla är efter. För den perfekta mysiga känslan saknas sen bara ett husdjur som snusar på mattan.

 

Lite grönt

Har du dekorerat färdigt men känner ändå att rummet saknar något? Det är otroligt hur lite grönt kan väcka ett rum och ge det liv (plantor är ju levande varelser så det är förklarligt). Skaffa dig en stor planta eller flera mindre plantor som du ställer bredvid varandra på ett bord.

Om ditt hjärta vill ha grönt men dina fingrar inte är gröna kan du alltid välja några av de utmärkta konstgjorda växter som finns i affären.

 

Ett tidningsställ

Tämj den ständigt växande högen av tidskrifter och tidningar med ett snyggt tidningsställ, antingen i antik eller modern design. Det är ett estetiskt sätt att ge ditt hem en lösning för läsningen. Kom bara ihåg att rensa ur gamla tidningar någon gång i månaden för att hålla tidningsstället snyggt och organiserat.

 

En drinkbricka

Du kanske vill ge ditt hem en 60-talskänsla à la Mad Men, eller kanske lite mer 70-talskänsla av amerikansk förort, i vilket fall kan ingen förneka att det finns något onekligen vuxet med drinkbrickor. Fler och fler av oss väljer hemmakvällar över utekvällar vilket gör att en snygg karaff, eleganta glas och din favoritdryck på en fin bricka kan ge din fredagkväll hemma med vännerna en lite mer speciell känsla.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar