Roliga prydnadssaker att ge bort som julklapp

by Redaktionen

Har du inte hunnit köpa alla julklappar än? Då kan du trösta dig med att internet fullkomligt kryllar av fantastiska prydnadssaker som bara väntar på att klickas hem. Hos sajter som RoyalDesign, Actora, Homeroom, LightInTheBox och Fruugo hittar du allt det där som dina vänner inte visste att de behövde men som de kommer bli evigt tacksamma för.

RoyalDesign

Har du en vän vars lägenhet ser likadan ut året om? Då kan det vara hög tid att hjälpa honom/henne att få till lite julstämning. RoyalDesign.se är ett Mecka för alla som älskar, eller behöver lära sig att älska, udda tomtefigurer och små vättar. Här hittar du till exempel diskreta vita tomtar i betong, färgranna tomtar med renar samt tomteluvor som tappat bort sina ägare.

Actora

Är din vän en sann djurälskare som kommer hon/han bli helt vild av att få en julklapp från actora.se. Här finns allt från gulliga djurstatyetter till charmiga fönster- och bordslampor med tassavtryck. Vill du ge bort något riktigt sött så kan du med fördel köpa en elefantstaty med småfåglar på snabeln och öronen. Du kan också passa på att handla några väggdekorationer i metall eller ett par farligt tjusiga fjärilslampor.

LightInTheBox

Tror du att du har vänner som behöver drömfångare så är det LightInTheBox du ska spendera dina pengar hos. Sajtens många drömfångare föreställer allt från sjöjungfrur och månar till enhörningar och fåglar. Den ena drömfångaren är mer bohemisk än den andra, och tillsammans bildar de ett litet himmelrike för den som vill göra sitt hem mer konstnärligt och inbjudande.

Homeroom

Tycker dina vänner om vin så kommer Homerooms vinställ i trä uppskattas. Bloomingville är konst på hög nivå samtidigt som det kan ta hand om en grupp vinflaskor på bästa sätt. Har du inga vinfantaster bland dina vänner så lär du hitta bra julklappar hos Homeroom i alla fall. Vad sägs till exempel om en supersnygg och samtidigt obehaglig dekorationsmask med metallfot?

Fruugo

Har du vänner med humor så ska du titta in hos Fruugo.se, där du just nu kan köpa en hypercool gris som spelar gitarr. Grisen är handgjord och pläterad med äkta guld och silver. Fruugo erbjuder dessutom en rad billigare julklappar om du skulle tycka att grisens pris på 1 449 kronor är i det högsta laget. Här finner du mjukisdjur, lustiga tofflor och till och med hängmattor för inomhusbruk.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar