fbpx

Påskpresenter istället för godis – tips under 200 kronor

by Redaktionen

Det är kul att både ge och få presenter. Under påsken blir det ofta sötsaker och godis, men istället för att ge de nära och kära godis, så tipsar vi här om små presenter att lägga i ägget.

Har vi tur blir det vårvärme till påsk och då passar det perfekt med uteleksaker i påskpresent. Gör en rolig snitslad bana på gården, parken eller tomten med roliga presenter längs vägen. Blir det istället ruggigt väder kan man krypa upp i soffan och spela sällskapsspel.

Bild: Happy Socks

Fantasy Eggs Sock – 99 kronor

Färgsprakande stumpor från Happy Socks får plats i ett vanligt påskägg. De här superhärliga påskstrumporna med gul botten, röd tå, ljusblå häl och mörkblå topp gör vem som helst på gott humör. I påskkollektionen finns också ett par roliga strumpor med stekta ägg mot svart bakgrund.

Bild: Cervera

Skål Kanin i äggbåt – 149 kronor

Det här söta skålen är perfekt som dekoration på bordet, men går även utmärkt att ställa fram för att servera godsaker i. Den är gjord i porslin och är 12 cm hög och 17 cm bred. En beige kanin seglar i en vit äggbåt mot nya äventyr. Kanske har den en ljusare framtid utan pandemi i sikte? Det vore fantastisk. Tills vi har kommit dit, sprider den i alla fall påskglädje. Skålen finns på Cervera.

Bild: Stadium

DISCMANIA Active Premium Magician – 159 kronor

För den som tycker om frisbee-golf eller bara tycker om att kasta frisbee är den här härligt gula frisbeen en perfekt påskpresent. Är den magisk? Motivet tyder på det, men allt handlar nog om vem som kastar den. Den här fairwaydrivern ska i alla fall vara gjord i halvtransparent och slitstark premiumplast med en lite mindre kant som är enkel att greppa även för små händer. Frisbeen hittar du på Stadium.

Bild: Designtorget

Äggbricka Svart – 159 kronor

Den här läckra äggbrickan i svart gjutjärn kommer från Designtorget. Fyll brickan med de vackrast målade äggen och låt stå på bordet som dekoration eller serveringsfat. Brickan är drygt 17 cm bred, drygt 3 cm hög och 12 cm djup. Den har plats för sex ägg och tål maskindisk. Formgivare är DBKD som skapat krukor, skulpturer och vaser med skandinavisk inslag sedan 2012.  

Bild: Webhallen

ALGA Råttfällan – 149 kronor

Under påsken finns tid för avkoppling och samvaro. Det här klassiska spelet från ALGA finns bland annat på Webhallen. Här gäller det att vara fingerfärdig och att plocka ut spelpjäserna från fällan utan att den slår ihop. Ju större pjäs desto högre poäng. Spelet rekommenderas från 5 års ålder och för 1-6 spelare.

Huvudbild: Cervera

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar