fbpx

Här är kändisarna med de dyraste hemmen

by Redaktionen

Har du miljoner i mängder så finns det ingen anledning att hålla i slantarna. Så resonerar i alla fall många av världens mest kända skådespelare och artister. På senare år har Hollywoodstjärnornas husköp nått nya höjder, och många frågar sig vart det kommer att sluta.

Jennifer Lopez

Är man en av världens mest kända sångerskor så kan man knappast bo i en koja. Således anser sig Jennifer Lopez vara i behov av ett hus med 7 sovrum och 13 badrum. Bostaden byggdes på 1940-talet av arkitekten Samuel Marx, och stoltserar med 10 eldstäder, två gästbostäder, en gigantisk pool, en minigolfbana, en vinodling och en ekologisk grönsaksodling. Priset ligger på 28 miljoner dollar.

Gwen Stefani

Stefanis lyxvilla ägdes tidigare av Jennifer Lopez och priset hamnade bland annat därför på 35 miljoner dollar. Det här huset erbjuder ett utomhuskök, en tennisbana, en lekplats, en jättepool och ett hönshus. Den spektakulära utsikten över San Fernando Valley har gjort huset ännu mer eftertraktat.

P. Diddy

P. Diddy äger flera villor, men beslöt att göra en villa i europeisk stil till sitt huvudhem. Priset slutade på 40 miljoner dollar, bland annat tack vare den grymma vinkällaren, det coola gymmet, den pampiga biografen och den privata skönhetssalongen. Som grädde på moset har bostaden 8 sovrum och 11 badrum.

Ellen DeGeneres

Ellen nöjde sig med 6 sovrum och 6 badrum, men för dessa var hon villig att betala hela 45 miljoner dollar. Kanske var det den makalösa Santa Barbara-utsikten som fick henne att öppna plånboken, eller så fastnade hon för den gigantiska trädgården med utomhuskök, pizzaugn, fontäner, pool och tennisbana.

Tom Cruise

Allas vår Tom måste vara en riktig sportfantast för i hans trädgård hittar du en basketplan, en tennisplan, en hockeyplan och en motocrossbana. Den enorma fastigheten, som har ett värde på 59 miljoner dollar, stoltserar dessutom med ett bibliotek och en eldstad som sägs vara helt sagolik.

Beyonce och Jay Z

Beyonce och Jay Z kan inte ha haft det lätt när de letade efter ett garage för 15 bilar, men har man lite tålamod så lyckas man till slut. Parets fastighet rymmer inte enbart en massa bilar utan har också 4 pooler, ett privat spa och ett stort fitnessområde. Föga överraskande fick paret betala 88 miljoner dollar för kalaset.

George Clooney

I Laglio i Italien hittar du den villa som kostat George Clooney 100 miljoner dollar. Fastigheten byggdes på 1700-talet och sägs vara den perfekta kombinationen av gammaldags charm och moderniteter. Här finns ett gym, ett pizzarum och en uppsjö av spaliknande badrum. I trädgården kan du simma i poolen, spela tennis och låta dig underhållas på den privata teatern. Eller varför inte ta dig en titt på Clooneys älskade motorcyklar?

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar