fbpx

Bilarna som kändisarna älskar

by Redaktionen

Har du hört att kändisar är som vem som helst? Det kommer du knappast hålla med om efter att ha läst vad de äger för typ av bilar. Bland Hollywoodstjärnornas fordon hittar du ingen Volvo, Peugeot eller Hyundai. Här finner du bara märken som Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Bentley och Maserati.

Paris Hilton

Superkändisen och arvtagerskan Paris Hilton har sedan tonåren varit känd för sin flickaktiga stil. Med andra ord blev ingen förvånad när hon visade upp en tjusig Bentley som, till många Bentley-fantaster stora förtret, målats knallrosa. Bilen kostar drygt 2 000 000 svenska kronor, men vad målarfärgen gick på är det ingen som vet säkert.

Charlie Sheen

Det råder ingen som helst tvekan om att Charlie Sheen älskar Mercedes-Benz S-klass, då han äger flera bilar av just den modellen. Sheen har dock råd att köpa många bilar och ses också köra runt i en Maserati GranCabrio och en BMW X5 emellanåt.

Kim Kardashian

Den omåttligt omtalade dokusåpastjärnan Kim Kardashian är ytterligare en kändis som gärna visar att hon har råd att köpa hur många bilar som helst. En silverfärgad Ferrari F430 hör till hennes personliga favoriter.

Nicki Minaj

Rapdrottningen Nicki Minaj är en tjej som, likt Paris Hilton, fullkomligt älskar rosa. När hon skulle köpa bil föll valet på en rosa Lamborghini Aventador. Det färggranna fordonet kostade närmare 4 000 000 svenska kronor.

Rihanna

Megastjärnan Rihanna är ytterligare en kändis som tyckte att det var en god idé att spendera närmare 4 000 000 på en Lamborghini Aventador. Hennes val föll på den röda varianten.

P Diddy

P Diddy valde även han att köra en Lamborghini. Han överraskade många med att komma åkandes i en silverfärgad modell som känns väl diskret för sin ägare.

David Beckham

Känner du till priset på många andra superstjärnors bilar så kanske du blir förvånad över att David Beckham kör runt i en XJ Supersport som endast kostar runt miljonen. Den är dock ruskigt snabb och har den där coola känslan som är att vänta av en person som Beckham.

Jeremy Clarkson

Många Top Gear-fans känner redan till att Jeremy Clarkson är något av en bilnörd som äger flera modeller av märket Mercedes-Benz. Han är också stolt ägare till en Range Rover.

Miley Cyrus

Sångerskan Miley Cyrus älskar märket Maserati och köpte således en vit variant av modellen Quattroporte. Lyckan blev däremot inte särskilt långvarig, då bilen stals strax efter köpet.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar