fbpx

Smygstarta hösten med 5 riktigt snygga ljusstakar

by Redaktionen

Vi närmar oss hösten med stormsteg. Smygstarta med att lysa upp mörka kvällar med en snygg ljusstake. Här är fem av säsongens finaste nyheter.

Ljusstaken Eve från Åhléns.

1. Jättesnyggt med järn

Enkel och stilren är den här bordsljusstaken från Åhléns. Den är tillverkad av järn och blir snygg mot ljust trä och sammet i rött eller grönt. Ljusstaken heter Eve och kostar 149 kronor. Eve finns i butik från och med 15 september.

Ljusstake i form av en ananas från Staycation – ett riktigt blickfång.

2. Ljusstake extra allt!

Vågad ljusstake formad som en ananas. Den passar riktigt bra på skrivbordet och blir ett riktigt blickfång. Den lyxiga ljusstaken är tillverkad av både porslin och mässing och kommer från märket Staycation. Den går att köpa hos Ellos Home, där den kostar 1 799 kronor.

Retrokänsla med brungrönt glas från Nordal.

3. Glasljusstake i retrostil

Retro är rätt i tiden. Den här glasljusstaken från Nordal är ett av höstens snyggaste kap. Ljusstaken kostar 274 kronor. Snyggast blir den i ett stilleben tillsammans med torkade växter och småvaser.

Ljusstaken Teo har en spännande trendfärg. Från Lagerhaus.

4. Enkelt i trendfärg

Ofta kan värmeljus se tråkiga ut, men tack vare den här ljusstaken från Lagerhaus göms den fula metallkoppen. Den kostar endast 50 kronor – säsongens bästa budgetkap. Ljusstakens namn är Teo.

Spännande form från ByOn som påminner om mjukglass.

5. Skulptural form

En av säsongens trender är skulpturala former och då passar den här ljusstaken perfekt. Den kommer från ByOn och går att köpa på Ellos Home. Modellen heter Soft Ice Cream – troligtvis för att den för tankarna till just smält mjukglass med sin mjuka form. Kostar 249 kronor.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar