Skokedjan lanserar inredningskollektion

by Redaktionen

Nu har skokedjan Scorett skapat en inredningskollektion med bland annat doftljus och textilier. Inspirationen har Scorett hittat i hantverk. Här är några av våra favoriter från kollektionen. 

Den lyxiga hemkollektionen från Scorett består av bland annat doftljus, tofflor, sittpuffar och textilier till sovrum och badrum – allt med inspiration av hantverk. Kollektionen består av produkter från varumärken som Canada Snow och Sweeks of Sweden. Detaljerna känns moderna och exklusiva, där produkterna känns noggrant utvalda. 

– Vi ser alltmer hur mode och heminredning går hand i hand, särskilt under pandemin har stilmedvetenheten flyttat in i hemmen och där känner vi att vi vill erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter som vi står bakom, säger Eva-Lena Svensson, Kunderbjudandechef på Scorett, i ett pressmeddelande. 

Hemkollektionen känns väldigt mysig och passar för den som vill ha en trendig, exklusiv känsla i hemmet. Priserna är något högre om man jämför med de flesta kedjor, men detaljerna är tillverkade i lyxiga material som fårskinn. 

Tofflor till hela familjen

Gulliga tofflor till hela familjen är en del av den nya hemkollektionen från Scorett.

Trendig färgskala

De neutrala tonerna på kuddarna går i höstens trendigaste färgskala. Materialen är i naturmaterial, fårskinn, och känns också tidsenligt. 

Lyxiga doftljus

Tänd ett ljus i höstmörkret och låt doften av cederträ fylla ditt hem. 

Moderiktig toffla 

Förra vintersäsongen var fårskinnstofflor med remmar den mest populära tofflan. Nu är de fluffiga, mysiga tofflorna tillbaka! 

Beige = höstens färg

Även handdukarna går i en behaglig beige färgskala. 

Sittpuffens återkomst

Sittpuffen är fantastisk! Lika fin i sovrummet och kan användas som sittpuff eller till och med avlastningsbord i vardagsrummet. Den här bruna sittpuffen som är tillverkad av fårskinn är snygg i all sin enkelhet. Den finns även i en vit version.

Rutigt är rätt

Rutig pyjamas känns helrätt i höst. Perfekt att ha på sig när det är dags för mys i soffan.

Kollektionen går att hitta både i deras webbshop samt i utvalda butiker. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar