Inred som Hollywoodstjärnorna

by Redaktionen

Vill du inreda som en specifik Hollywoodstjärna eller är du bara nyfiken på hur mångmiljonärerna lever i största allmänhet? Oavsett vilket så kommer du snart bli varse att världens mest kända skådespelare gillar att spendera pengar. Du kommer också upptäcka att Hollywoodstjärnorna dras till det udda och älskar att köpa saker som de flesta av oss aldrig skulle titta åt.

Jennifer Aniston

Superstjärnan Jennifer Aniston är en av många som tycker om när det nya möter det gamla. När Aniston skapar ett sådant möte så kostar det dock betydligt mer än vad de flesta av oss har råd med. Hennes lyxvilla i Bel Air gick på 21 miljoner dollar när hon köpte det 2011, och det märks att stjärnan älskar sitt hem innerligt varje gång hon talar om det. Inredningen går i blått och brunt, och väggarna pryds av tavlor med skeppsmotiv. Borden har även de en gammaldags känsla och får sällskap av små glasvaser som hjälper till att skapa mysfaktor.

Hilary Duff

Hilary Duff är en stjärna som föredrar det feminina och lekfulla. Hon älskar fluffiga kuddar, nätta trämöbler och vita gardiner. På väggarna vill hon ha blommiga tapeter som påminner om hennes barndom.

Felicity Huffman

Felicity Huffman är en av Hollywoods mest erkända skådespelare och har vunnit en rad priser. Med andra ord har hon tjänat en hel del pengar, vilket du kommer att märka om du någonsin får chansen att besöka hennes snöoas i Colorado. Här ägnar sig familjen åt ridning och skidåkning dagarna i ända, och på kvällarna njuter de av inredningen i det gigantiska huset där nostalgin är huvudperson. Med helvita väggar, vävda mattor, rottingmöbler och stora träsoffor har Huffman skapat en större kopia av sitt barndomshem.

Bellamy Young

Scandal-stjärnan Bellamy Young älskar allt som är spanskt och glamoröst. En blå sammetssoffa, kuddar i alla tänkbara mönster, gulddetaljer på väggarna och tokdyra lampor bidrar till att skapa en stil som fullkomligt skriker modern lyx.

Maggie Gyllenhaal och Peter Sarsgaard

Oscarsnominerade Maggie Gyllenhaal och hennes Peter Sarsgaard bodde tills nyligen i ett elegant townhouse i New York. Här pryddes väggarna av konstskatter vars prislappar troligtvis är bortom de flesta svenskars föreställningsförmåga. Huset hade också en rad konstverk som det äkta paret fått gratis av vänner och familjemedlemmar. Färgerna på väggarna var av den dova sorten och flera av rummen hade en eldstad där paret kunde mysa på kvällarna.

Kylie Jenner

Har du realitystjärnan Kylie Jenner som din stora förebild så får du vara beredd på att inreda ditt hem i gulligaste rosa. Jenner stoltserar gärna med att hon är ung och lekfull, och således ser hela hennes lyxvilla ut som en sjuårings flickrum. Med Barbie-posters på väggarna och blinkande neonlampor har Kylie skapat ett hem som skulle göra de flesta lågstadieelever gröna av avund.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar