Här är snyggaste pyntet från kedjorna

by Redaktionen

Är du tokig i julen? Då är det dags att börja leta efter det perfekta julpyntet. Kedjorna bjuder på inspiration där julen är avskalad, avslappnad och nära naturen. Papper, kransar, fluffiga material är de största jultrenderna år 2021.

1. Julinspiration från Åhléns

Julen handlar inte alltid om att köpa nytt och dyrt. Julstämning skapas med naturmaterial som mäktiga julblommor som amaryllis eller hyacinter och andra material som ull, mossa, kottar, granar.

Mässingsfärgad krans med konstgjord eukalyptus blir fin i fönstret, på dörren eller väggen. Kostar 149 kronor.

Gulligaste stjärnan i papper till granen. Stjärnan kostar 29 kronor – ett riktigt budgetfynd!

Skapa en Disney-jul med rosetter i granen. Rosetterna blir extra fina mot julkulor i guld eller silver. Kostar 49 kronor/paket. 

Fortsätt med det amerikanska temat med en julstrumpa. Överraska någon med en liten present i den här stilrena och supertrendiga i pilé.

2. Julinspiration från H&M Home

På H&M Home visas två olika typer av julinspo. Både den traditionella julen i rött, vitt och grönt och den mer stilrena julen i beige, grått och benvitt.

Duka upp till julbordet med en ny julig servis. Klassisk form som kan passa till hela årets festligheter. Det snygga färgstänket i porslinet är pricken över i.

De platta julgransdekorationerna trendar stort just nu. Pryd granen med exempelvis små hus. Dekorativt och gulligt!

Söt girlang med månar och stjärnor som piffar till granen. Girlangen är även fin att hänga längs vitrinskåpet eller på en gardinstång. Egentligen är den så fin att den går att ha uppe året om.

3. Julinspiration från Søstrene Grene

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar