Förnya ditt hem med prydnadskuddar

by Redaktionen

Prydnadskuddar gör att din inredning känns komplett samtidigt som de hjälper till att göra sängen och soffan extra sköna att sitta i. De dekorativa kuddarna kan berätta en hel del om din personlighet och bidra till att dina gäster lär känna dig bättre. Prydnadskuddar är dessutom enkla att byta ut vilket gör dem till ett perfekt hjälpmedel för dig som gillar att förnya ditt hem

Storblommigt är återigen på tapeten

90-talsmodet har börjat smyga sig in i vår vardag, och nu märks det även i heminredningen. Ett av alla 90-talsfenomen som kommit tillbaka med buller och bång är det storblommiga modet. På Kungsängens webbsida hittar du prydnadskudden Annie med sina smakfulla blommor i grått och vitt. Det läckra kuddfodralet är gjort av kortluggad sammet, och innerkudden består av 100% polyester. Priset ligger på 249 kr. 

Klassisk design

Vill du ha klassisk design på dina kuddar så kan du ta dig en titt på Royal Designs Lyme Grass Kudde. Fodralet är gjort av GOTS-certifierad ekologisk bomull och går lätt att tvättas i maskin. Det randiga mönstret är konstnärligt och diskret på en och samma gång, och passar således i de flesta vardagsrum. Kudden kostar 549 kr.

En prydnadskudde som sticker ut

Är du av den mer vågade sorten så kanske en prydnadskudde full av mjuka bollar faller dig i smaken. Pom Pom hittar du hos Royal Design, och du får den för 499 kr. Kuddens lekfulla och pompösa formspråk kommer garanterat skapa spänning i rummet och ge ditt hem det där lilla extra. Pom Pom är tillverkad av polyester och organisk bomull. 

Pölkudden är tillbaka

Det fanns en tid då många av oss trodde att vi aldrig skulle få se så kallade pölkuddar igen. Sedan något år tillbaka ligger det dock cylinderformade kuddar i var och varannan vardagsrumssoffa. Hos Ellos kan du köpa pölkudden Candice Cylinder för 559 kr, och glädjas åt att kudden är tillverkad av European Flax-certifierat lin. Med andra ord har linet odlats med hänsyn till alla miljöaspekter, så du kan vara helt säker på att produkten inte gör någon skada.

Kuddar som hyllar djur

90-talets dovare färgskalor må ha gjort intåg i våra liv, men det betyder inte att 80-talets färger och mönster blivit impopulära. Tvärtom kan du hitta en uppsjö av härliga djurmönster på dagens prydnadskuddar. Zebrarandigt är fortfarande populärt, och elefantmönster blir allt vanligare. Vill du ha något riktigt udda i ditt vardagsrum eller sovrum så kan du med fördel skaffa en taxkudde. Du köper den hos Svenskt Tenn för 2 100 kr.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar