fbpx

9 inspirerande instagramkonton om inredning

by Redaktionen

Behöver du inredningsinspo? Det är lätt att fastna i gamla hjulspår, men det finns många spännande inredningskonton i sociala medier som bjuder på fina bilder och texter. Här är 9 imponerande konton om inredning att inspireras av. 

@froken.frida

Frida Lundgren driver kontot @froken.frida som visar upp hemmafix och matlagning. Själv beskriver hon sitt konto som landsbygssvärmeri. Bilderna är varma med orangea, ljusbruna och beiga toner. Ett stort plus får även varje bilds caption som innehåller tankeväckande innehåll. 

@madebymor 

Romantiskt konto i nyanser av rosa, beige och blått som drivs av Mia som bor i en lägenhet i Stockholm. Hon postar också bilder från sitt sommarhus. Extra inspirerande är alla barnrum, framför allt barnrummet med ett vackert dockhus och loftsäng. Ett favoritkonto! 

@monicakarlstein

DIY-drottningen Monica Karlstein har en av Sveriges största hemmafixbloggar: hemmafixbloggen.se. Hennes inspirerande konto innehåller många smarta tips och tricks på hur du upcyclar och återbrukar, eller bygger helt nytt. Tips för den som gillar naturmaterial!

@sekelskiftesdagboken

Hos @sekelskiftesdagboken blandas modernt med gammaldags. Mathilda och Anton som står bakom kontot renoverar sin lägenhet i Malmö i fräscha vita nyanser. Ljust trä och linne är några av materialvalen. 

@studioelva

Elin Wallin är inredningsstylist och set designer med ett konto i varma färger. Varma bruna nyanser blandas med rosa och krämvitt. Det finns en viss vintageromantik på kontot, där varje fotografi är otroligt vackert. 

@mittpallas

I Piteå bor Frida Andersson som är en stjärna på styling och fotografi. Hon äger även gårdsbutiken @hallensch som är värd att kika in. På Fridas drömmiga konto är formerna bulliga och runda och materialen är av glas, linne och mässing. 

@josefingunhamre

Kul konto med många färgglada detaljer – ett konto man blir glad av! Josefin Gunhamre i Gävle bjuder på lekfull inredning med tavelvägg, modiga tapeter och detaljer med svärta som kontrasterar mot det kulörta. 

@gustavsloppis

Instagrams mest inspirerande loppiskonto! Gustav Broström samlar det han tycker är vackert – färgglatt, knasigt och genomtänkt. Han är en sann samlare av tenn, figuriner, byster och färgrika ljus. Mest inspirerande är alla stilleben. 

@johannamontell

Johanna Montell har inte köpt ett enda nytt plagg på tre år. På hennes Instagramkonto visar hon upp det hon syr och inreder med, där allt är återbrukat. Allt är i en mörk, dramatisk färgskala som inspirerar. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar