fbpx

7 riktigt fina sängbord

by Redaktionen

Är det dags att uppdatera sovrummet med ett nytt sängbord? Ett riktigt bra bord förenar snygg form med funktion, och gör livet lite lättare. Vägghängt, pelarbord eller skåp – här är säsongens snyggaste nattygsbord i alla möjliga former och av olika material. 

1. Snygg vägghylla

Trava böckerna på varandra i den här enkla, stilsäkra hyllan. Metall är hållbart, stilsäkert och ger lyxkänsla i sovrummet. Just den här modellen heter Svenshult och kostar endast 129 kronor på Ikea. Det bästa med modellen är att du får två hyllor i en – du kan välja om du vill ha den lodrät eller vågrät. 

IKEA

2. Trendig rotting

Sängbordet Klint från Ellos Home sväljer alla dina pinaler i skåpet och piffar till vilket rum som helst. Snyggast är fronten med tätflätad rotting. Materialet rotting är ett enkelt sätt att bjuda in naturen i sovrummet. Sängbordet Klint kostar 1 999 kronor. 

Ellos

3. Stilsäkert med ek

Norrgavels klassiska hylla Kub har uppdaterats – det här är deras nyhet Dubbelkub. Lyxiga dubbelkub passar i nästan alla sovrum med sin klassiska form. Det är tillverkat i massivt trä och virket noga utvalt. Dubbelkub i det här utförandet i ek kostar 3 700 kronor.  

Norrgavel

4. Spännande form

Använd ett mindre, runt sidobord för att få in en oväntad form i sovrummet. Till exempel är ett runt pelarbord något som skapar wow-känsla. Det här bordet heter Ribbor och kommer från Åhléns. Materialet är ekfanér och kostar 1 999 kronor. 

Åhléns

5. Återvunnen minimalism

Det här spännande sängbordet Edgy Edition från Maze har en toppskiva av marmorliknande keramik av återvunnet material. Det är mycket slitstarkt och är motståndskraftigt mot nötning över tid. Ställ koppen med morgonkaffet på bordet utan att skivan skadas. Edge Edition kostar cirka 2 675 kronor och finns bland annat på Åhléns. 

Maze

6. Stilistiskt snyggt

Moderna sängbordet Stil har ett elegant uttryck som fungerar i ett hem som har mer stramt uttryck. Metallunderredet kontrasterar mot den mjuka ekfanéren. Stil beställs från inredningsbutiken Svenska Hem och kostar 2 250 kronor.

Svenska Hem

7. Flyttbar förvaring

Med rullbordet Lubban från Ikea flyttar du enkelt på möbeln. Förvara handkrämer, böcker och annat smått och gott på två hyllor av rotting. Varje bord är handvävt och är därför helt unikt. Bordet Lubban kostar 699 kronor – ett stabilt bord till en riktigt bra prislapp.

IKEA
Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar