5 populära inrednings-influencers

by Redaktionen

I dag finns det hundratals olika typer av influencers, och en kategori som blivit allt mer populär är de som ägnar sig åt inredning. Oavsett om du är en inredningsexpert eller en glad amatör så kommer du säkerligen uppskatta de här trendsättarna och deras minst sagt fantastiska Instagram-bilder.

Amber Lewis

Det här är kanske inrednings-influencern framför alla andra. Amber Lewis är en av världens mest hyllade inredningsarkitekter som dessutom hunnit med att starta företaget Shoppe Ambers Interiors. Hennes bok Made for Living: Collected Interiors for All Sorts of Styles har blivit något av en helig skrift för alla som fastnat för hennes Kalifornien-inspirerade heminredning. På Lewis omåttligt populära Instagram-konto kan du se bilder på en stil som kan beskrivas som luftig och semi-minimalistisk. Här blandas gammalt med nytt och varmt med kallt på ett sätt som vem som helst kan bli inspirerad av.

 

Becki Owens

Becki Owens är influencern som älskar att dela med sig av så kallade före- och efterbilder. Hon har blivit känd för sitt enorma sinne för detaljer och sin förmåga att arrangera bilder som följarna vill se sig själva i. Hennes mål är att skapa rum och utrymmen som lämnar ett varmt och bestående intryck.

Angela Rose

Här har du en inredningsexpert som kommer att motivera dig att förbättra ditt hem. Hon är ihärdig, entusiastisk och besitter en energi som aldrig tar slut. Hon kan helt enkelt inte sluta att bättra på sitt boende med reparationer och nya skapelser. Det här är kreativitet på en hög nivå som kommer göra de flesta heminredare gröna av avund. Rose berättar ofta om hur hon söker inspiration hos andra inredningsarkitekter för att sedan göra något liknande för en betydligt mindre summa pengar. Med andra ord är hennes Instagram-konto en makalös inspirationskälla för dig med tunn plånbok.

Emily Henderson

Det här är kvinnan som visar att det går att skapa annorlunda vintagehem även om man inte har miljoner på banken. Gamla karaktäristiska möbler varvas med inramade posters och sällsynta konstverk som vem som helst kan ha turen att hitta på loppis eller i billigare vintagebutiker.

Grace R.

En influencer som lär tilltala människor med tjockare plånböcker är Grace R. Hennes Instagram-konto @lovefordesigns fokuserar på lyxiga rum med marmorväggar, dyra möbler och udda attiraljer. För alla oss som inte har råd med den här typen av lyx så kan hennes bilder ändå förgylla vardagen – det här är konst!

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar