De här färgerna har kändisarna på sina väggar

by Redaktionen

Är det dags att måla om vardagsrummet eller sovrummet? Då kan det vara en god idé att låta dig inspireras av de amerikanska storstjärnorna. Vill du ha en diskret rosa färg på dina väggar likt Nora Zehetner eller föredrar du bohemiskt rött som paret Tutum? Oavsett vilket så kan tipsen från Hollywood hjälpa dig en bit på vägen och få dig att tänka i nya banor.

Hailee Steinfeld

Oscarsnominerade Hailee Steinfeld är en hårt arbetande skådespelerska och sångerska som värdesätter lugn och ro på fritiden. Således undviker hon alltför skrikiga färger och låter måla sina väggar i ljusrosa och chokladbrunt.

Nora Zehetner

Nora Zehetner är ytterligare en skådespelerska som är svag för rosa. Hon är dock noga med att poängtera att hon föredrar smakfulla, diskreta nyanser framför skrikig prinsessrosa. Hon har dessutom ingenting emot att smutsa ner sig och måla sina egna väggar.

Prabal Gurung

Designern Prabal Gurung menar att det här med att välja färger till boendet är något extremt personligt och viktigt på många sätt. Han påpekar att hemmet ska vara en fristad där bekvämligheten får råda. När hans bostad skulle målas föll valet på en vit färg med en aning rött i sig.

Padma Lakshmi

Top Chefs programledare berättar att hon alltid tänker på vad som kommer att finnas i ett rum. Väggfärgen bör med andra ord bestämmas av möbler, prylar och konst. Lakshmi köper gärna väggfärg i salviagrönt, marockansk röd eller ljusblått om det passar inredningen i övrigt. Hon handlar gärna sina väggfärger hos Benjamin Moore, Valspar samt Farrow & Ball.

Channing Tatum och Jenna Dewan-Tatum

Det skådespelande paret Tatum har aldrig dragits till det diskreta. De fullkomligt älskar allt som är bohemiskt och målar gärna sina väggar i röda, gula och orangea nyanser. De avslöjar också att det är Jenna som väljer färgerna, medan Channing inte gör mycket annat än att acceptera hustruns val.

Eva Amurri Martino

Skådespelerskan och bloggerskan Eva Amurri Martino är inne på samma spår som Padma Lakshmi. Det är möblerna och prylarna i ett rum som ska bestämma färgen på väggarna och inte tvärtom. Susan Sarandons dotter berättar att hon ofta hittar ett objekt hon fastnar för och sedan planerar hela rummet efter objektet. En gång skapade hon ett helt bibliotek kring en Art Deco-matta som gått i arv i generationer. Väggarna målades i indigoblått och färgen köptes hos Benjamin Moore.

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar