Nya samarbetet mellan Ikea och Sonos

by Redaktionen

Som vi har längtat! Nu kommer äntligen den nya högtalaren från Sonos i samarbete med Ikea. Den här gången är det en högtalare i form av en tavelram – där du har möjlighet att välja mellan massor av olika motiv. 

När bordslampan med högtalare och bokhyllehögtalaren Symfonisk kom 2019 blev den mycket populär. Nu kommer Ikea och Sonos med en ny högtalare i form av en tavelram med utbytbara fronter. 

– Den utrymmessnåla tavelramen med wifi-högtalare kan hänga ensam på en vägg som ett iögonfallande verk, matchas med konst på väggen, placeras på en hylla eller på golvet lutandes mot väggen. De utbytbara fronterna gör det enkelt att välja en stil som passar ditt individuella hem, säger Stjepan Begic, produktutvecklare på IKEA of Sweden i ett pressmeddelande. 

Tavelramen Symfonisk kostar 1 795 kronor och finns i både vitt och svart. Det finns tolv olika paneler, eller fronter, och samtliga kostar 400 kronor styck. Det roliga med tavelramen är att just fronten går att byta ut, därför går det att ändra utseende på den på ett enkelt sätt. Motiven är allt från djur, abstrakta mönster, utskrivna ord och illustrationer. 

Tavelramen finnas att köpa online och i samtliga varuhus. 

Facebook Kommentarer

Du kanske också gillar